





Vaccarum é uma steakhouse onde as propostas são sobretudo de carne de vaca, saborosamente grelhada no carvão, mas sem esquecer a culinária tradicional portuguesa. Para além das carnes maturadas, da picanha, tomahowk ou T-bone, há francesinhas e petiscos tradicionais, como pataniscas ou amêijoas à Bulhão Pato. Acompanhados por uma boa seleção de vinhos e cervejas artesanais.
O espaço tem uma decoração de estilo rústico, num regresso às origens marcado pelas paredes com a pedra à vista e pela utilização de madeiras e ferro, criando um ambiente realmente aconchegante. Com uma cozinha sempre aberta, esta steakhouse é uma opção a considerar sempre.
/ / /
Vaccarum is a steakhouse where the proposals are mainly beef, tastefully grilled on charcoal, but not forgetting the traditional Portuguese cuisine. In addition to the matured meat, the ‘picanha’, tomahowk or T-bone, there are ‘francesinhas’ and traditional ‘petiscos’, such as ‘pataniscas’ or clams ‘à Bulhão Pato’. Served with a good selection of wines and craft beers.
The space has a rustic style decoration, a return to the origins marked by the walls with the stone in sight and the use of wood and iron, creating a truly cozy atmosphere. With a continuously open kitchen, this steakhouse is a cool option to consider when searching for good meat and tasteful dishes.
Vaccarum
Rua Fernandes Tomás, 839 | BAIXA
+351 221 127 181
Seg-Qui/Mon-Thu 11:00-00:00, Sex-Sáb/Fri-Sat 11:00-1:30, Dom/Sun 11:00-00:00
images from Vaccarum