OPORTOCOOL | BURGERS

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bugo art burgers

The trendy idea of having a gourmet burger not just seen as “fast food”, has also reached Porto, with the opening of some spaces dedicated to serve a juicy and tasty burger, done on time and with the best quality ingredients, to enjoy with pleasure.

Também já se instalou na cidade a moda dos hamburgueres gourmet, que não são “fast-food”, existindo alguns espaços que se dedicam a servir um hamburguer suculento e saboroso, feito na hora e com os melhores ingredientes, para degustar com prazer.

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DeGema Hamburgueria Artesanal

degema

Really from north Portugal, has a wide range of burguers with local traditional flavours, but also a cosmopolitan side with a fusion of around the world flavours more …

Genuinamente nortenha, oferece uma vasta gama de hambúrgueres que exploram não só sabores locais e tradicionais, mas também tem uma vocação cosmopolita através da fusão de sabores únicos de outras partes do mundo mais …

Rua do Almada, 253  | BAIXA  > map
Seg-Dom/Daily 12:00-00:00

Pão Que Ladra

paoqueladra

They say they are the best handmade finger food and bar in town, with the contemporary interior design by Paulo Lobo. more …

Dizem ter a melhor “finger food” da cidade, cachorros e hamburgueres num espaço com o design moderno do inconfundível Paulo Lobo. mais …

Rua Cândido dos Reis, 126  | BAIXA  > map
Ter-Qua 12:00-24:00, Qui 12:00-02:00, Sex-Sáb 12:00-04:00, Dom 19:00-02:00

Tasquinha do Caco

tasquinha do caco

Here you’ll find real handmade humburgers, with good and diversified ingredients, made with the Ilha da Madeira’s tipical “bolo do caco” bread. A different tasty burger. more …

Aqui servem-se hamburgueres totalmente artesanais, com a particularidade de poderem ser feitos com o típico bolo do caco madeirense, tradicional ou com alfarroba. Deliciosamente diferente. mais…

Passeio de São Lázaro, 51  | BAIXA  > map
Dom-Qui 11:00-22:00, Sex-Sáb 11:00-00:00

Peebz

peebz

There are also to die for hamburgers in the Foz district, with tasty meat, exclusive bread from Padaria Cristal and homemade french fries, not forgetting some other pro-veggie options. more …

Também na Foz se podem encontrar hamburgueres de comer e chorar por mais, com boa carne, pão exclusivo da Padaria Cristal e apetitosas batatas caseiras, sem esquecer alternativas mais “pro-veggie”. mais…

Rua Senhora da Luz, 448  | FOZ > map
Ter-Sex 12:00-15:00 + 19:00-23:00, Sáb 12:30-15:30 + 19:00-23:00, Dom 12:30-16:00

Black Mamba – Burgers & Records

bmbrg

A unique space specialized in 100% vegan burgers together with analogic format music. Record store with burgers made with fresh and healthy ingredients, exquisite pastry and ecologically conscious. more …

Um espaço singular, especializado em burgers 100% vegetarianos e em música de formato analógico. É loja de discos e de hambúrgueres confeccionados com ingredientes frescos e biológicos, pastelaria de qualidade e consciência ecológica. mais…

Rua Mártires da Liberdade, 130 > map
Ter-Qui/Tue-Thu 11:30-22:00, Sex-Sáb/Fri-Sat 11:30-24:00

Bugo Art Burgers

burger_bugo

To have in mind by all who enjoy a good gourmet hamburger, with authentic flavors and textures that do not ignore the Portuguese tradition, in a place with character and good taste, not being fond of the always the same ‘fast-food’. more …

A ter em conta por todos os que apreciam um bom hamburguer gourmet, com texturas e sabores autênticos que não ignoram a tradição portuguesa, num local com carácter e bom gosto, não se contentando com os sempre iguais ‘fast-food’. mais…

Rua Miguel Bombarda, 598  | MIGUEL BOMBARDA > map
Seg-Sex/Mon-Fri 12:00-15:00 + 19:30-23:00, Sáb/Sat 12:30-24:00 (encerra Dom/closed Sun)

Munchie – The Burger Kitchen

munchie

Under the responsibility of Pedro Moura Bessa, the kitchen of this restaurant intend to be both of author and relaxed, specializing in the confection of the juiciest burgers, served on bread with chips on a slow-food mood. Every day until 2 am. more…

Sob a responsabilidade de Pedro Moura Bessa, a cozinha deste espaço pretende ser simultaneamente de autor e descontraída, especializada na confeção dos hambúrgueres mais suculentos, servidos no pão e com batatas fritas, num espírito slow-food. Todos os dias até às 2 da manhã. mais…

Praça Filipa de Lencastre, 183  | BAIXA > map
Seg-Dom/Mon-Sun 12:00-2:00

Baixa Burger

baixaburger

In a former wood business store, which still marks its decoration, there is a restaurant specialized in tasty burgers, only beef and with various toppings and french fries, under the responsibility of the chief Nuno Inverneiro. Every day until 2 am. more…

Num espaço outrora ligado ao negócio das madeiras, o que marca a sua decoração, há um restaurante especializado em hamburgueres exclusivamente de carne de bovino, com diversos recheios e batatas fritas aos palitos, sob a responsabilidade do chefe Nuno Inverneiro. Todos os dias até às 2 da manhã. mais…

Rua da Picaria 89  | BAIXA > map
Seg-Sáb/Mon-Sat 11:30-02:00, Dom/Sun 18:00-02:00

NY Sliders

SLIDERS

The NY Sliders brings to Porto the New York trendy idea of the chefs aiming to combine a set of premium ingredients in a small bread, for wich they call ‘sliders’. Home-made and based on a familiar concept, these mini burgers by the chef Francisco Meireles are available at the Radio bar. more…

A NY Sliders traz para o Porto o conceito novaiorquino dos chefs que adoram juntar um conjunto de ingredientes premium num pequeno pão a que chamam sliders. De fabrico próprio e baseado num conceito familiar, estes mini hambúrgueres da autoria do chef Francisco Meireles estão no Rádio Bar. mais…

Rádio Bar
Praça D. Filipa de Lencastre > map
Dom-Qui/Sun-Thu 10:00-23:00, Sex-Sáb/Fri-Sat 10:00-24:00

Real Hamburgueria

burgers

Real Hamburgueria offers real handmade hamburgers inspired by the portuguese gastronomy, with traditional. more…

Na Real Hamburgueria encontramos hamburgueres artesanais inspirados na gastronomia nacional, com ingredientes típicos de algumas das regiões do país. mais…

Rua da Torrinha, 134 > map
Seg-Sáb/Mon-Sat 12:00-23:00

Porto Caco

Arouca meets Madeira in this place where the suculent meat from the first is served as hamburger within the second’s typical bread called bolo do caco. more…

Carne de Arouca fazem suculentos hamburgueres em bolo do caco, pão tipicamente madeirense. mais…

Rua de Santa Catarina, 591  | Baixa
Seg 18:00-23:00, Ter-Sáb 12:00-15:00 e 19:00-23:00

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